MENUMENU
 • Wie is Brokx?
     • Team

      Wie is wie? Bekijk de foto’s, vindt telefoonnummers en e-mailadressen.

     • Historie

      Ruim 43 jaar ervaring met inrichten,
      lees hier hoe het begon.

     • Showroom

      Laat je inspireren, ervaar vormgeving, stabiliteit en details. Bezoek 2.000m2 showroom aan de A59.

     • Nieuws

      Elke maand een nieuw item, kennis tot in detail.

     • Vacatures

      Werken bij Brokx? Wat kan je van ons als werkgever verwachten?

     • MVO

      Wat doet Brokx zelf aan de thema’s:
      Sociaal | Duurzaam | Circulair.

    • Wie is Brokx?
     Heeft u vragen over de onderwerpen in dit menu, neem dan contact met ons op of stuur een bericht.

     0162 453615

     Stuur bericht

 • Wat doet Brokx?
     • Ontwerp

      2D en 3D ontwerpen, conceptontwikkeling, materiaal- en kleuradvies

     • Meubilair

      Kantoormeubilair en hospitality inrichting voor werken, ontmoeten en vergaderen

     • Vloerafwerking

      Tapijt, tapijttegels, pvc vloeren, vinyl, rubber, vloerkleden, borstel- en entreematten

     • Raambekleding

      Horizontale jaloezieen, rol- en paneelgordijnen, vitrage, gordijnen en plisse

     • Accessoires

      Sfeerverlichting, monitorarmen, akoestiek, garderobe, (kunst)beplanting en lockers

     • Kabelmanagement

      Installatie van monitorarmen, stroom, data en kabelmanagement op de werkplek

     • Interieurbouw

      Maatwerk en vaste inrichting, receptiebalies, pantry's, koffie- en reprocorners

     • Wanden en plafonds

      Plafonds-, systeem-, aluminium-, gips-, glas-, en mobiele paneelwanden

     • Projectmanagement

      Werkomschrijving, offerte uitvraag, contractering, planning, bouwcoordinatie en oplevering

     • Turnkey afbouw

      Sloop, constructie, water, elektra, klimaat, data, ict, verlichting, audiovisueel, schilder en verhuizer

    • Wat doet Brokx?
     Als u vragen heeft over wat wij precies doen, neem dan contact met ons op of stuur een bericht.

     0162 453615

     Stuur bericht

 • Contact
Wie is Brokx? Wat doet Brokx?

LAAT U INSPIREREN DOOR BROKX

Bezoek onze showroom en laat u inspireren!  De samenhang van verschillende inrichtingselementen moet je ervaren. Beleef anders dan standaard; doordacht, functioneel en tijdloos. Ontmoet onze architecten en ontdek de transparante kostenstructuur van onze ontwerpconcepten. Vloerafwerking, raambekleding en Meubilair. Ontmoeten, vergaderen of werken? Van basic, neutraal ogende werkplek tot een uiterst representatieve vergaderruimte. Altijd voorzien van unieke details en technisch slimme systeemarchitectuur. U bent van harte welkom!

Bekijk onze bedrijfsvideo: 

SHOWROOM

Vormgeving, details, textuur en de samenhang van verschillende inrichtingselementen moet je ervaren. Ruim 2.000 m2 inspiratie op het gebied van kantoorinrichting. Bezoek onze showroom aan de A59 in Oosterhout. U bent van harte welkom!

MATERIALEN

Ontdek innovatieve materiaal-eigenschappen en laat u adviseren over bijhorend onderhoud. Beleef wat verschillende randafwerkingen of een matte anti-fingerprint toplaag met de uitstraling van werkplekken en vergadertafels doet.

PRODUCTEN

Neem plaats aan slim vormgegeven vergadertafels met geïntegreerde laad- en communicatietechnologie. Test bureaustoelen in ons ChairLab® en ervaar extreem stabiele zit-sta werkplekken op basis van single, duo of trio platforms.

Kantoorinrichting Inspiratie

Bent u op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting en zoekt u een bedrijf waarbij u inspiratie op kunt doen? Bezoek dan onze showroom in Oosterhout! Bij Brokx projectinrichting beleeft u iets anders dan de standaard; doordacht, functioneel en tijdloos. Ontmoet onze architecten en ontdek de transparante kostenstructuur van onze ontwerpconcepten. Van een basic, neutraal ogende werkplek tot een uiterst representatieve directie-werkplek. Kom inspiratie opdoen en ontdek de unieke details en technisch slimme systeemarchitectuur waarmee wij een kantoorinrichting voorzien!

Ontdek welke kantoorinrichting bij uw bedrijf past en doe inspiratie op

Het bepalen van een nieuwe kantoorinrichting kan erg lastig zijn, daarom bent u bij ons van harte welkom om inspiratie op te komen doen! De vormgeving, details, textuur en samenhang van verschillende inrichtingselementen moet u namelijk zelf ervaren. Ontdek onze innovatieve materiaaleigenschappen en laat u adviseren over bijbehorend onderhoud. Daarnaast beleeft u in onze showroom wat verschillende randafwerkingen of een matte anti-fingerprint toplaag doet met de uitstraling van werkplekken en vergadertafels. Neem plaats aan onze slim vormgegeven vergadertafels met geïntegreerde laad- en communicatietechnologie, test de bureaustoelen in ons ChairLab®, ervaar onze elektrische bureaus en extreem stabiele zit-sta werkplekken op basis van single, duo of trio platforms. Kortom, in onze showroom van ruim 2.000m² kunt u eindeloos inspiratie opdoen voor uw turnkey projectinrichting!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan onze showroom, gelegen aan de A59 in Oosterhout. Heeft u een bepaalde kantoorinrichting in gedachten? Dan kunnen wij deze ook voor u ontwerpen. Maak online een afspraak, bel naar 0162 453615 of stuur een e-mail naar info@brokx.com. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Download dan ons inspiratieboek en bekijk ons ruime aanbod!

Afspraak

Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze showroom. Bel ons of maak online een afspraak.

Inspiratie

Download ons
inspiratieboek.

Ontwerp Kantoorinrichting

Brokx projectinrichting biedt u specifieke, zakelijke dienstverlening op het gebied van kantoorinrichting en projectinrichting. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket voor de inrichting van zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen en kantoren.

Brokx projectinrichting
Brokx projectinrichting concentreert zich met een vast team op de disciplines; kantoormeubilair, vloerafwerking en raambekleding. Conceptontwikkeling en het ontwerp van uw kantoorinrichting vindt plaats in onze eigen studio of in samenwerking met externe interieurarchitecten. Voor huisvestingsadvies, projectmanagement en turnkey afbouw werken wij samen met een flexibele schil van zorgvuldig geselecteerde partners.

Wij bieden u een beproeft concept en kunnen u met ons eigen team of in bouwteamverband volledig ontzorgen bij de restyling, verhuizing of renovatie van uw kantoorpand.

Showroom kantoorinrichting in Oosterhout
Kom naar de showroom aan de A59 in Oosterhout en laat u op ruim 2.000m² inspireren! Ontdek noviteiten op het gebied van zit-sta werkplekken, test bureaustoelen in ons ChairLab® en ervaar de voordelen onze nieuwe presentatietafels en vergadertafels. Ondervindt het gemak van koppelbare en stapelbare zaalstoelen of laat u adviseren over vloerafwerking en bijhorend onderhoud.

Bent u benieuwd naar de oplossingen op het gebied van projectinrichting en wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!