MENUMENU
 • Wie is Brokx?
     • Team

      Wie is wie? Bekijk de foto’s, vindt telefoonnummers en e-mailadressen.

     • Historie

      Ruim 43 jaar ervaring met inrichten,
      lees hier hoe het begon.

     • Showroom

      Laat je inspireren, ervaar vormgeving, stabiliteit en details. Bezoek 2.000m2 showroom aan de A59.

     • Nieuws

      Elke maand een nieuw item, kennis tot in detail.

     • Vacatures

      Werken bij Brokx? Wat kan je van ons als werkgever verwachten?

     • MVO

      Wat doet Brokx zelf aan de thema’s:
      Sociaal | Duurzaam | Circulair.

    • Wie is Brokx?
     Heeft u vragen over de onderwerpen in dit menu, neem dan contact met ons op of stuur een bericht.

     0162 453615

     Stuur bericht

 • Wat doet Brokx?
     • Ontwerp

      2D en 3D ontwerpen, conceptontwikkeling, materiaal- en kleuradvies

     • Meubilair

      Kantoormeubilair en hospitality inrichting voor werken, ontmoeten en vergaderen

     • Vloerafwerking

      Tapijt, tapijttegels, pvc vloeren, vinyl, rubber, vloerkleden, borstel- en entreematten

     • Raambekleding

      Horizontale jaloezieen, rol- en paneelgordijnen, vitrage, gordijnen en plisse

     • Accessoires

      Sfeerverlichting, monitorarmen, akoestiek, garderobe, (kunst)beplanting en lockers

     • Kabelmanagement

      Installatie van monitorarmen, stroom, data en kabelmanagement op de werkplek

     • Interieurbouw

      Maatwerk en vaste inrichting, receptiebalies, pantry's, koffie- en reprocorners

     • Wanden en plafonds

      Plafonds-, systeem-, aluminium-, gips-, glas-, en mobiele paneelwanden

     • Projectmanagement

      Werkomschrijving, offerte uitvraag, contractering, planning, bouwcoordinatie en oplevering

     • Turnkey afbouw

      Sloop, constructie, water, elektra, klimaat, data, ict, verlichting, audiovisueel, schilder en verhuizer

    • Wat doet Brokx?
     Als u vragen heeft over wat wij precies doen, neem dan contact met ons op of stuur een bericht.

     0162 453615

     Stuur bericht

 • Contact
Wie is Brokx? Wat doet Brokx?

Wilt u vloerbedekking laten leggen in uw kantoor? Bij Brokx projectinrichting in Oosterhout hebben wij jarenlange ervaring met het leggen van tapijt en tapijttegels op kantoor. U schakelt ons in voor vakkundige projectstoffering en dit doen we voor onder andere kantoren, openbare ruimten en zorginstellingen. Zo hebben wij slijtvast, brandveilig, vuilwerend tapijt en tapijt met een geluidsabsorberende werking. Wij adviseren u graag over de juiste projectvloerbedekking voor uw situatie. Wij kunnen tapijt en tapijttegels van diverse merken in uw kantoor verwerken zoals bijvoorbeeld; Desso, Interface, Forbo, van Besouw en Leoxx.

De voordelen van vloerbedekking voor op uw kantoor

Met goede vloerbedekking op kantoor maakt u zeker indruk op uw klanten. Tapijt kan van synthetische, katoenen en/of wollen materialen zijn gemaakt, ieder met zijn eigen specifieke eigenschappen. Tapijt wordt meestal gelegd in banen van twee of vier meter breed of in een flexibele vorm als tapijttegels. Tapijt heeft een akoestische werking, waardoor alle omgevingsgeluiden op kantoor worden gedempt. Hierdoor wordt de productiviteit van uw werknemers verhoogd. Ook heeft tapijt een isolerende werking. De kou die normaal gesproken vanuit de vloer omhoogtrekt, wordt door tapijt tegengehouden. Hiermee bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. Naast tapijttegels voor uw kantoor, kunt u bij ons ook terecht voor onder andere een linoleum vloer.

Een offerte op basis van uw situatie

Rekening houdend met uw budget, calculeren wij de vloerafwerking vanaf een schaaltekening. Indien nodig komen wij op uw locatie inmeten en voeren wij een inspectie uit. Bij complexe renovatiewerken kunt u tegen een afgesproken tarief gebruikmaken van onze projectleider. Deze stelt in overleg met de opdrachtgever de planning op en bepaalt of de aanleg van de tapijttegels in uw kantoor in fases moet worden opgedeeld. Hierbij houdt hij of zij rekening met de voortgang van het arbeidsproces, zodat dit niet of zo kort mogelijk wordt onderbroken. Dat is wel zo handig als u uw werkzaamheden ongestoord wilt blijven uitvoeren. Desgewenst kunt u ons verhuisteam inhuren met vakkundige monteurs voor de montage van uw kantoormeubilair. Na een akkoord op onze offerte met bijhorende planning starten de werkzaamheden.

Onze werkwijze bij het plaatsen van vloerbedekking in uw kantoor

Voordat uw nieuwe vloerbedekking, zoals tapijttegels in uw kantoor geplaatst kan worden, wordt eerst de oude vloer verwijderd. Deze voeren wij op een verantwoorde manier voor u af. Daarna schuren wij de oude lijmresten van de ondervloer, zodat we een correcte hechting waarborgen. Hierbij controleren we of uw ondervloer geschikt is voor de vereiste verwerking. Indien nodig voeren we een vochtmeting uit, leggen we een vochtscherm aan en egaliseren wij de oude vloer. Tapijttegels en tapijt in een kantoor verleggen wij op antislip. Na het aanbrengen van de vloerbedekking in uw kantoor ontvangt u desgewenst een garantieverklaring en/of een onderhoudsadvies.

Laat vloerbedekking door ons leggen

Gaat u renoveren of betrekt u een nieuw kantoor waar u vloerbedekking, tapijt of tapijttegels wilt laten aanleggen? Of u nu voor één kamer of voor 5.000 m² projectvloerbedekking nodig heeft; bij Brokx projectinrichting slaagt u gegarandeerd! Voor het aanvragen van stalen, prijzen of advies neemt u contact met ons op of bezoekt u onze showroom! Bel naar 0162 453615 of stuur een e-mail naar info@brokx.com.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze bij het plaatsen van vloerbedekking in uw kantoor

Voordat uw nieuwe vloerbedekking in uw geplaatst kan worden, wordt eerst de oude vloerafwerking verwijderd. Deze voeren wij deze op een verantwoorde manier voor u af. Daarna schuren wij de oude lijmresten van de ondervloer, zodat we een correcte hechting kunnen waarborgen. Hierbij wordt er gecontroleerd of uw ondervloer geschikt is voor de vereiste verwerking. Indien nodig voeren we een vochtmeting uit, leggen we een vochtscherm aan en egaliseren wij de oude vloer.

Afspraak

Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze showroom. Bel ons of maak online een afspraak.

Inspiratie

Download ons
inspiratieboek.

Ontwerp Kantoorinrichting

Brokx projectinrichting biedt u specifieke, zakelijke dienstverlening op het gebied van kantoorinrichting en projectinrichting. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket voor de inrichting van zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen en kantoren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brokx projectinrichting
Brokx projectinrichting concentreert zich met een vast team op de disciplines; kantoormeubilair, vloerafwerking en raambekleding. Conceptontwikkeling en het ontwerp van uw kantoorinrichting vindt plaats in onze eigen studio of in samenwerking met externe interieurarchitecten. Voor huisvestingsadvies, projectmanagement en turnkey afbouw werken wij samen met een flexibele schil van zorgvuldig geselecteerde partners.

Wij bieden u een beproeft concept en kunnen u met ons eigen team of in bouwteamverband volledig ontzorgen bij de restyling, verhuizing of renovatie van uw kantoorpand.

Showroom kantoorinrichting in Oosterhout
Kom naar de showroom aan de A59 in Oosterhout en laat u op ruim 2.000m² inspireren! Ontdek noviteiten op het gebied van zit-sta werkplekken, test bureaustoelen in ons ChairLab® en ervaar de voordelen onze nieuwe presentatietafels en vergadertafels. Ondervindt het gemak van koppelbare en stapelbare zaalstoelen of laat u adviseren over vloerafwerking en bijhorend onderhoud.

Bent u benieuwd naar de oplossingen op het gebied van projectinrichting en wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!